Selecteer een pagina

Photoshoot

Wil je foto’s voor je social media of je website en wil je die graag professioneel laten maken, maar zijn de kosten van het huren van een fotograaf, visagiste en locatie net even te veel. Dan is dit een super gelegenheid om dit toch voor elkaar te krijgen! Wij huren de de visagiste en hebben een prachtig ingerichte studio met meerdere verdiepingen. De beneden verdieping is een geheel hoge en witte studio, de eerste verdieping is volledig ingericht met keuken en meubels, de derde verdieping is kantoor met meubels ook zeer geschikt voor fotografie. Veel mogelijkheden voor verschillende beelden.

Datum: 12 mei 2022

Prachtige foto’s voor je site of social media.

Eigenlijk kun je niet meer zonder steeds actuele en nieuwe foto’s van jezelf. Maar iedere keer een nieuwe shoot betalen, dat lukt je niet. Dit is echt een geweldige manier waarop je dat toch voor elkaar krijgt.

“Ben ik dat?”….

De vorige shoot was zo fantastisch! Wij hebben er echt een heel fijn gevoel aan over gehouden. Iedereen die mee heeft gedaan was laaiend enthousiast. We gaan dus gewoon nog een keertje. Binnenkort hebben we weer een fantastische visagiste compleet tot onze beschikking.

12 mei 2022

In Studio42 in Heiloo

45 min visagie en 45 min shoot

Fotografie & Visagie

Een visagiste van de bekende Nederlanders en vele bladen plus de fotograaf van grote merken hebben samen de handen in een geslagen. Je wordt heerlijk verzorgd en verwend. Je ziet er die dag op je aller, aller, aller mooist uit. En.. dat wordt op een manier vastgelegd die past bij jouw branding. Een mooier en groter cadeau kun jij jezelf niet doen!

Iedereen kan prachtig op de foto.

Vaak horen we dat mensen van zichzelf vinden dat er geen mooie foto’s gemaakt kunnen worden. Wij bewijzen absoluut het tegendeel. Van iedereen kan een prachtige foto gemaakt worden. Beloofd!