Instagram

BOOTCAMP 6 februari

Wil jij alles leren over Instagram?

Tijdens deze bootcamp gaan we een dag lang intensief aan de slag over hoe je op een zeer praktische manier Instagram kan inzetten zodat je op een snelle en goede manier sales haalt voor je bedrijf. Praktische onderdelen over hoe je stories gebruikt, hoe je een template maakt voor je branding zodat je niet te veel tijd kwijt bent, ben, hoe maak je je instafeed mooi, hoe laat je je branding zien in de posts, wat schrijf je in de caption, hoe krijg ik snel meer volgers, hoe kan ik adverteren etc. etc.etc.

Op 6 februari kun je in 1 dag antwoord krijgen op al dit soort vragen. We gaan in 1 dag hard werken aan je eigen account en ik vertel je alles, maar dan ook echt alles over het gebruik van Instagram. Na de bootcampdag duizelt je hoofd, ben je vol energie en volledig vertrouwd met Instagram. Je kan aan de slag om voor jouw bedrijf Instagram mega praktisch in te zetten, want wij hebben als ondernemers natuurlijk geen tijd om de hele dag insta-tastisch rond te lopen en alles insta post-worthy te creeren.

Dit gaan we doen

Technisch

We zorgen dat jouw insta account helemaal optimaal functioneert.

 

Praktisch

We gaan je leren hoe je met een template je branding makkelijk kan doorvoeren in je posts en stories.

Werken met apps

We laten je zien welke apps je allemaal kunt gebruiken voor bijvoorbeeld video bewerking.

Automatisch volgers

We laten je zien hoe je op een volledig geautomatiseerde manier volgers erbij krijgt in volledig partnerschap met Instagram.

Marketing via Instagram

Hoe doe je dat nou? We leren je hoe je verschillende marketing tools kunt inzetten voor je branding.

Promoties

Adverteren, promoten, samenwerken na vandaag weet jij daar alles van.

Dit zeggen klanten

Ik wist niet dat Instagram zo veel mogelijkheden heeft! Door de workshop van Denise weet ik nu veel beter hoe ik Instagram toe kan passen in mijn marketing.

Maartje Breepoel

ForYourSuccessOnly

Denise een vrouw met een warme persoonlijkheid. Zij ziet wat jij nodig hebt om je product, dienst aan te bieden aan je doelgroep en niet een gedeelte van dit proces, maar van A tot Z. Ik voelde me gehoord en begrepen, in wie ik ben, wat mijn product is en hoe ik mijn doelgroep bereik. En zij zet het om met haar vakkennis, ervaring en onuitputtelijke creativiteit.

Gaby Poetiray

Gaby Poetiray

Denise is de beste!
Met een zeer kundig luisterend oor en een groot inlevingsvermogen gaat ze met je op zoek naar dat beeld dat jouw bedrijf vertegenwoordigd . Daarbij sta jij, als klant, altijd centraal!

Anne Marie Leegwater

Bloompartner

Over Denise

Ik heb een enorm respect voor ondernemers en doe dan ook niets liever dan ondernemers onderrichten en helpen hoe ze optimaal gebruik kunnen maken van de huidige marketing tools. 

Ik ben al meer dan 20 jaar ondernemer en heb onder andere gewerkt voor Hema, Leen Bakker, Intratuin en Waterdrinker. 

Door mijn voorliefde voor technische ontwikkelingen, commerciele instelling en onuitputtelijke creativiteit kan ik elk bedrijf en ondernemer helpen het beste uit de branding en marketing te halen.

Een workshop of zoals wij dat noemen een bootcamp is dan ook vol met praktische toepassingen omdat ik als geen ander begrijp dat alles makkelijk, begrijpbaar moet zijn en niet te veel tijd moet kosten.

Ik kijk er enorm naar uit om samen aan de slag te gaan!

Instagram Bootcamp dag