5 dagen gratis online training:

Hoe je je merk/brand goed en consequent
in beeld brengt op Instagram.

Meld je hier aan

Wil jij ook op een makkelijke manier je Instagram posts en Insta Stories mooi maken mèt daarbij een goede representatie van je branding?

Ontvang 5 dagen lang praktische tips en informatie zodat jij weet hoe je je branding doorvoert op Instagram

[et_bloom_inline optin_id="optin_1"]

Je bedrijf Instatastisch…

Ik krijg bijna dagelijks een vraag van mijn klanten over posten op social media, hoe post ik een ‘gewone’ foto en kan ik daarbij toch met mijn totale feed mijn branding vasthouden? Heb je een app of tool om een logo toe te voegen? Hoe breng ik een kleur filter aan, welke caption moet ik gebruiken? Hoe zit het met de # (hashtags) die passen bij mijn bedrijf etc. etc…. Als je dit allemaal herkent, schrijf je dan snel in, want al deze vragen beantwoord ik en meer! Ik heb er zin in! Kijk er naar uit om samen met je jouw bedrijf instatastisch voor de dag te laten komen!

Video’s, werkboek, Instagram &
Facebook

De trainingen zijn ‘multichannel’ en komen op verschillende manieren bij je. Er zullen trainingen in je mailbox komen, op Instagram worden gegeven en op Facebook. Zo leer je wellicht ook om de verschillende platformen op nieuwe manieren in te zetten voor je eigen totale merkbeleving. Super leuk, informatief, leerzaam en vooral praktisch, want wij als  ondernemers hebben niet de hele dag de tijd om instaperfect in de rondte te lopen 😀 De video’s zijn kort, krachtig, zonder bla bla en lange intro’s.

 

 

Samengevat

Schrijf je in met je naam en je mail adres. Je ontvangt dan helemaal gratis 5 dagen een training die je gaat helpen met praktische tips en informatie om je bedrijf er top uit te laten zien op Instagram. Niet meer heel lang zelf uitvogelen en dan nog niet het resultaat bereiken wat je wilt, maar snel aan de slag en tijd vrij krijgen voor andere dingen die je aandacht vragen als ondernemer. De training wordt op verschillende manieren aan je gegeven met video’s en  werkbladen èn op de verschillende social media platformen. Joggingbroek, yogabroeken, thee, chocolade, wijn… alles is toegestaan tijdens de training. Ik kijk er naar uit!

Volg je mij al? Dat kan via: